Hakkımızda

Çalışkanerler Mermer

Çalışkanerler Madencilik A.Ş.

Mermerde 30. Yıl

Çalışkanerler Madencilik A.Ş. 1990 yılında Antalya ili Manavgat ilçesinde mermer proje firması olarak kurulmuştur. Uzun yıllarca projecilik mesleğini sürdüren Çalışkanerler Madencilik A.Ş., konut, otel projeleri gibi yüzlerce projeye zengin ürün yelpazesi ve kaliteli iş bitirişi ile imzasını atmıştır. 2005 yılında Antalya merkezde kurulan depo ile granit ve mermer ithalatına başlayan Çalışkanerler Madencilik, Dünya ile ticarete başlamıştır. 2011 yılında açtığı ilk ocağı ile birlikte ise blok üreticisi ve ihracatçı olmuştur. Konya’nın Bozkır ilçesinde 13 yıldır ocakçılık faaliyetlerini sürdüren Çalışkanerler Madencilik A.Ş. bölgenin en önde gelen ocakçı firmasıdır. Emotion Ocağı ve Everbloom Ocağında dinamik kadrosu ve tam kapsamlı makine parkuru ile aktif ve tonajlı çalıştırmasını sürdürmektedir. Çin, Hindistan, Mısır, Amerika, Avusturalya, Avrupa ülkeleri ve Ortadoğu ülkeleri olmak üzere 30’dan fazla ülkeye ihracat gerçekleştirmektedir.

Emotion Grey taşımız Dünya çapında yüksek bir marka değerine sahiptir. Öncelikle Hindistan ve Mısır olmak üzere, Çin, Avusturulya, Amerika, Ortadoğu ülkeleri ve Avrupa ülkerine blok, plaka ve ebatlı taş ihracatı yapılmaktadır. İç piyasada da prestijli projelerde kullanılmaktadır. Sürekli talep olan taşımıza ocakta son teknoloji makinelerimizle kaliteden ödün vermeden yoğun bir üretim yapmaktayız. Ülkenin en önde gelen fabrikalarında yaptırdığımız fason plakalarımız da üst düzey kalitededir. Her zaman blok ve plaka stoğuna sahip olduğumuz taşımız projeler için vazgeçilmez hale gelmiştir.

Everbloom ocağımız butik ve birbirinden değerli, eşsiz desenler sunan bir ocaktır. Üç farklı seleksiyon ürettiğimiz ocağımızda Everbloom Pink, Everbloom Dark ve Everbloom Mix olmak üzere blok bazında selekesiyonlarımızı ayırmaktayız. Everbloom Pink taşımız pespembe bir zemine sahiptir. Everbloom Dark taşımız koyu gri bir zemin üzerinde beyaz hareketlerin yer aldığı bir taştır. Everbloom Mix ocağımız ise gri ve pembenin buluştuğu ve benzersiz güzellikte desenler oluşturduğu bir taştır. Blok ve plaka bazında ihracat yaptığımız ocağımız değerli desenlerdeki taşlarıyla butik projelerde öne çıkmaktadır.